Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

BH Cosmetics

Η πρώτη μας παραγγελία απο BH Cosmetics..

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε την BH cosmetics ή έστω έχουμε δει κάποιο review για αρκετά προιόντα της.Άν πάλι οχι, είναι μια Αμερικάνικη εταιρία καλλυντικών πολύ καλής ποιότητας και μάλιστα αρκετά προσιτών τιμών. Έτσι και εμείς μέχρι προ ολίγου καιρού την είχαμε απλά ακουστά ώσπου κάναμε την πρώτη μας παραγγελία και μείναμε τόσο ικανοποιημένες που σίγουρα απο εδώ και πέρα θα γίνουμε οι καλυτερές τους πελάτισσες. Τα προιόντα που παραγγείλαμε ήρθαν μετά απο δύο περίπου εβδομάδες και αυτο που μας έκανε εντύπωση ήταν το πόσο καλά συσκευασμένα ήταν ώστε να μην σπάσει τίποτα κατα την μεταφορά τους.

 Το πρώτο πράγμα που πήραμε ήταν ένα σετ με 11 πινέλα τα οποία ονομάζονται Pink a dot Brush set και πραγματικά μόνο το πόσο πρακτικά είναι καθώς έρχονται σε μια πολύ χαριτωμένη θήκη που διευκολύνει την μεταφορά τους και το πόσο girly είναι ήταν αυτά που μας κέρδισαν και έτσι δεν αργήσαμε να τα προσθέσουμε στο καλάθι αγορών μας. Έχουν πολύ καλή τρίχα, είναι τόσο απαλά, δεν μαδάνε και για την τιμή που έχουν πιστεύω οτι αποτελούν μία απο τις καλύτερες μας αγορές.









Ένας απο τους λόγους που μπήκαμε στο site της BH Cosmetics ήταν φυσικά η πολυπόθητη παλέτα που σχεδίασε η αμερικανίδα youtuber Carli Bybel για την BH. Όντας εγγεγραμμένες στο κανάλι της με το που αντικρίσαμε την παλέτα αυτή ξέραμε πως πρέπει να την κάνουμε δική μας.Μιλάμε για μια παλέτα με 14 χρώματα όπου απο αυτές οι περισσότερες περιέχουν καποιο shimmer ενώ υπάρχουν και τέσσερα highlighter κατι το πολύ θετικό.Η απόδοση των σκιών ειναι πραγματικά καταπληκτική και σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.






Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site : http://www.bhcosmetics.com/

Μέχρι το επόμενο post φιλακια πολλά, Sisterss xxxx

4 σχόλια: